007.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО вручив дипломи магістра випускникам Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка.

Представники влади міста та області, студенти, професорсько-викладацький колектив, батьки та друзі випускників зібралися в обласній філармонії. Відкрив урочистий захід ректор СумДПУ ім. А.С. Макаренка Юрій ЛЯННОЙ. Він поздоровив випускників із завершенням нелегкого, проте найкращого і найцікавішого етапу у житті – років навчання та побажав успіхів у професійній діяльності.

Магістрів особисто привітав керманич міста. Олександр Лисенко у своєму виступі зазначив, що отримані дипломи – це підсумок значного і важливого життєвого етапу та початок професійного становлення.

«Знання, які ви отримали в університеті, знадобляться вам у житті, допоможуть реалізувати себе, стати затребуваними спеціалістами. Зараз ви робите черговий крок у своєму житті – університет вас випускає, а місто зустрічає. Вся громада вас чекає, чекають наші заклади і установи для того, щоб ви з отриманими знаннями прийшли і далі ми вже разом розвивали наше місто, нашу країну. Тож бажаю всім успіхів і великих професійних досягнень, натхнення, терпіння і віри в себе, – сказав Олександр Лисенко. – А вам, шановні батьки, щире дякую за ваших дітей – наше майбутнє».

Після сказаних вітальних слів відбулася церемонія вручення дипломів. Провели її міський голова та ректор університету. Цього дня дипломи магістрів отримали 249 молодих спеціалістів, із них 65 закінчили виш із відзнакою.

Також під час урочистостей за активну участь у громадській та спортивно-масовій діяльності університету, високі показники в навчальній та науково-дослідній роботі Грамотою міського голови відзначили випускницю навчально-наукового інституту фізичної культури, Майстра спорту України Катерину ВЕЛИКОДНУ та випускницю навчально-наукового інституту педагогіки і психології Катерину РИБАЛЬСЬКУ.

Молоді спеціалісти бажали одне одному успішної кар’єри та щиро дякували своїм викладачам.