001.jpg

У Сумах вперше відбувся міський бал лідерів учнівського самоврядування «Зіркова феєрія», ініційований управлінням освіти і науки.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав учасників заходу з новорічно-різдвяними святами та побажав їм успіхів у всіх справах, які вони розпочали і за які братимуться у житті.

«Від вас залежить майбутнє України, тож будьте завжди такими красивими та усміхненими. А ми, дорослі, робитимемо все можливе і неможливе, аби ви завжди відчували надійну нашу підтримку: підтримку батьків і рідних, вчителів, керівництва міста, усієї громади», – наголосив очільник обласного центру.

Упродовж двох годин на паркеті Палацу дітей та юнацтва свої граційні па демонстрували 22 пари дебютантів.

Окрім вальсування під керівництвом професійних хореографів школярі пробували опанувати польку, квікстеп та свінг – у майстер-класі з останнього до танцю стали й почесні гості.

Також дебютанти виявляли вміння говорити компліменти, складати буріме та показували акторські здібності, випробовували себе в інших розвагах.

Почесні гості уважно до всього приглядались і на завершення балу назвали короля та королеву балу, які отримали солодкий подарунок від міського голови.

Наостанок дебютанти залишили на імпровізованому небі зірки з побажаннями.