003.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО виступив у ролі помічника Діда Мороза та привітав юних сумчан із прийдешнім святом Нового року.

Кожна дитина, яку керманич міста зустрічав на вулицях, отримувала від нього солодкий подарунок, а дорослі перехожі одержували презенти для своїх дітей та онуків. Олександр Лисенко цікавився у дітей, чи чемні були, якого подарунка чекають від Діда Мороза, бажав малечі щастя, радості, миру і злагоди та весело відпочити за новорічні канікули.

Він зазначив, зимові свята несуть відчуття радості життя, об’єднують у собі кращі спогади нашого дитинства та мрії про майбутнє. Як розповів міський голова, у дитинстві в нього було бажання, щоб так просто на вулиці його зустрів Дід Мороз і подарував цукерку, тому ставши дорослим він вирішив ось таким чином порадувати маленьких сумчан.

«З наближенням улюблених свят хочеться подарувати свято кожному, особливо створити новорічний настрій для малечі. Нехай 2018 рік збагатить оселю кожного достатком та теплими посмішками, підтримкою родини і друзів, порадує незабутніми враженнями. Нехай здійсняться найзаповітніші мрії. Також бажаю миру нашій рідній Україні! Веселих свят і щасливого Нового року!», – побажав містянам Олександр Лисенко.