005.jpg

Представники міської влади взяли участь у відзначенні Дня Гідності та Свободи.

Цього дня міський голова Олександр ЛИСЕНКО та заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету Степан ПАК разом із сумчанами взяли участь у покладанні квітів до пам’ятного знаку на честь Героїв Небесної Сотні.

Потому на Центральному кладовищі посадовці взяли участь у поминальній молитві, поклали квіти до могили учасника Революції Гідності Олексія Братушки, могил загиблих у зоні АТО та поспілкувались із рідними Героїв.

Також у День Гідності та Свободи в обласній філармонії відбулись урочисті, присвячені вшануванню подвигу учасників Революції Гідності, та концертна програма «Героям Слава – вписано в серцях».

«Це важливий для кожного українця день, коли ми взялись відстоювати свободу і гідність, на які наш народ заслуговував. Повстали студенти, постали громади, в тому числі сумська. Люди вийшли сказати, що вони не хочуть далі так жити , – зазначив Олександр Лисенко. – Відзначаючи величне свято, яке підносить значимість патріотизму, засвідчує волелюбність українського народу, демонструє віру в майбутнє української нації, хочу наголосити, що Революція Гідності та Свободи має стати ґрунтом для підростаючого покоління, яке приведе нас до завершальної перемоги».