Надрукувати
Перегляди: 2223

Депутати міської ради затвердили заступників міського голови та ввели їх до складу виконкому.

Таке рішення ухвалили на сесії за пропозицією секретаря міської ради Артема КОБЗАРЯ, який виконує обов’язки міського голови.

Посаду першого заступника міського голови обійняв Артем КУЗНЕЦОВ, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – Римма БИКОВА.

Також обранці збільшили чисельність сумського «уряду» до 16 осіб та ввели до його складу новопризначених посадовців.

«Кузнецов Артем – це голова Ради волонтерів нашої громади, Римма Бикова – фаховий юрист, адвокат. Жодного відношення до будь-якої політичної сили вони не мають й обрані винятково за свої професійні здібності», – зазначив Артем Кобзар.

Артем Кузнецов народився 15 червня 1988 року в Сумах. У 2009 році закінчив СНАУ та отримав базову вищу освіту за напрямком підготовки «Менеджмент»; у 2010 році в цьому ж навчальному закладі здобув кваліфікацію менеджера-економіста за спеціальністю «Менеджмент організацій», а у 2023 році здобув освітній ступінь магістра у галузі знань «Аграрні науки та продовольство». З 2010 року займався підприємницькою діяльністю у галузі зовнішньоекономічної діяльності.

Римма Бикова народилась 4 вересня 1988 року в Старобільську Луганської області. Закінчила зі срібною медаллю місцеву школу. Опісля навчалася в Академії митної служби України, де отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобула кваліфікацію юрист (диплом з відзнакою). З серпня 2010 року по квітень 2019 року працювала на посадах провідного та головного спеціаліста-юрисконсульта, завідувача юридичного сектора, головного державного інспектора юридичного відділу Сумської митниці. З квітня 2019 року по лютий 2024 року – на посаді провідного юрисконсульта Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Сумській області. З лютого 2020 року здійснює індивідуальну адвокатську діяльність.