Надрукувати
Перегляди: 746

В обласному центрі відбулося відкриття другого етапу загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», що реалізується за ініціативи Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО.

У рамках відкриття територіального етапу шкільних ліг відбулась товариська гра у волейбол між командами шкіл № 7 та № 23. Разом із дітьми на майданчик вийшли начальники Сумської ОВА Володимир АРТЮХ та Сумської МВА Олексій ДРОЗДЕНКО.

«Товариська гра між двома командами показала, що наші спортсмени – вмотивовані, хочуть грати та вигравати. Вони отримали шалену підтримку від своїх однокласників, вболівальників і, звісно, від нас. Такий проєкт – чудова ініціатива, адже наші школярі мають змогу продемонструвати свої навички, позмагатися. І спорт – це завжди про здоров’я, силу та витримку. Тому бажаю нашим спортсменам тільки успіхів у наступних етапах», – зазначив Олексій Дрозденко.

Загалом на першому, шкільному, етапі змагались 223 команди з 24 закладів загальної середньої освіти Сумської МТГ. Попереду, окрім територіального етапу, ще три – районний, обласний та всеукраїнський.