Надрукувати
Перегляди: 554

У Палаці дітей та юнацтва відбулось нагородження переможців II етапу учнівських олімпіад.

Вручили дітям заслужені нагороди профільний заступник очільника Сумської МТГ Станіслав ПОЛЯКОВ, радник начальника Сумської МВА Олена ФРОЛКОВА та начальник управління освіти і науки Неля ВЕРБИЦЬКА.

Загалом цьогоріч участь у II етапі учнівських олімпіад взяли 422 учні закладів загальної середньої освіти Сумської МТГ.

Профільний заступник очільника сумської громади Станіслав Поляков подякував школярам за наполегливість, з якою вони підходять до вивчення шкільних предметів: «Ви – молодці, що так сумлінно ставитесь до навчання і досягаєте в ньому результатів. Приємно, що в сумській громаді зростає таке розумне молоде покоління. Не зупиняйтесь. Прагніть більшого і нехай всі вершини підкорюються вам з легкістю».

За підсумками журі І місце посіли 46 учасників, II місце – 42, III місце – 42. Кожен з них показав високий рівень теоретичних знань, уміння виконувати нестандартні завдання, креативно мислити та застосовувати теоретичні знання на практиці.

У особистому заліку дипломи з п’яти олімпіад виборов Роман НАГОРНИЙ (школа № 10), з чотирьох олімпіад Даніїл ЯНКОВСЬКИЙ (класична гімназія), з трьох олімпіад Денис ІВАНОВ (школа № 10) та Катерина ЛУЦЕНКО (школа № 9), 13 учнів вибороли по два дипломи.

Вручаючи відзнаки переможцям радник начальника Сумської МВА Олена Фролкова наголосила: «Нехай той запал, з яким ви навчаєтесь, не згасає. Вами пишаються батьки, вчителі і, звичайно, сумська громада. Адже ви – наше майбутнє. Нових вам звершень і перемог».

Начальник управління освіти і науки Неля Вербицька підкреслила, що в закладах загальної середньої освіти сумської громади створені всі умови для того, аби школярі отримували ґрунтовні знання.

«Ваші перемоги – це результат вашої праці. Ми ж своєю чергою докладаємо багато зусиль для того, аби вам було комфортно навчатись. Не збавляйте обертів. Впевнена, що головні ваші здобутки ще попереду», – сказала Неля Вербицька.

Найбільшу кількість переможців II етапу учнівських олімпіад підготували педагоги: Євгеній КОЗОЛУП (школа № 17 (), Жанна МЕЛЬНИК (школа № 10), Юрій ЄРМОЛЕНКО (школа № 9).

По два переможці підготували 19 учителів з дев’яти шкіл Сумської міської ТГ.