005.jpg

Оперативний штаб із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що трапилася 29 липня, провів загальні збори постраждалих від ракетної атаки

З мешканцями пошкоджених будинків спілкувалися представники структурних підрозділів міської ради та благодійних організацій. Постраждалим надали роз’яснення щодо можливостей відновлення пошкодженого майна та отримання інших видів допомоги.

Очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО повідомив, що на найближчому сесійному засіданню розглядатимуть питання виділення для постраждалих 29 липня коштів зі скарбниці громади.

«Співчуваю кожному, хто постраждав від ворожої атаки. Ми допомагаємо та вирішуємо ситуацію індивідуально. Усі служби працюють. Це і наш штаб, і ЦНАП, управління охорони здоров’я, департамент соціального захисту населення, правове управління, благодійні організації. Дякую всім за згуртованість. Тримаємо зв’язок з кожним постраждалим задля швидшої допомоги – наголосив посадовець. – Є три джерела, звідки ви можете отримати допомогу: Державний бюджет, бюджет громади та благодійні організації. Якщо виникають питання, звертайтеся до оперативного штабу. Він працюватиме до повного розв'язання ваших проблем».

Відзавтра оперативний штаб із ліквідації наслідків НС розміщуватиметься на першому поверсі школи № 22. Працюватиме щоденно з 8:00 до 18:00. Телефон: (066)5437677.