0010.jpg

Оперативна інформація щодо ліквідації наслідків ворожої атаки на місто 29 липня.

Продовжуються заходи з розбору завалів. До робіт долучилися небайдужі сумчани та представники благодійних організацій. Загалом на місці події працює до 500 людей: звільняють прилеглу до зруйнованої будівлі територію від скла, уламків та цегли

До проведення робіт залучена комунальна техніка.

Працівники КП «Електроавтотранс» далі усувають несправності на контактній мережі.

Кількість постраждалих зросла до 21. У неділю, 30 липня, зафіксували звернення до КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди». Дитині обробили рани та відпустили додому.

У наданих громадою тимчасових помешканнях залишаються 13 людей, серед яких троє дітей.

«Дякую всім сумчанам, хто долучається до прибирання та допомагає! На місці працює штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, ДСНС, благодійні організації, комунальні служби. Спільно працюємо над усуненням наслідків», – зазначив очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО.

Оперативний штаб із ліквідації наслідків НС працює щоденно з 8:00 до 18:00 на місці події. Телефон: (066)5437677. У вівторок, 1 серпня, о 10:00 відбудеться зустріч з мешканцями, які постраждали від ракетного удару (школа № 22), де буде надана інформація щодо відновлення майна, отримання гуманітарної та соціальної допомоги.

Суми|новини Сум|сумські новини|укрнет