003.jpg

Очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО та керівник Сумської ОВА Володимир АРТЮХ відзначили бійців сумських ДФТГ та інших військових формувань.

Олександр Лисенко подякував захисникам і захисницям за службу та вручив членам ДФТГ № 1 подяки міського голови та Почесні відзнаки Сумської міської ради «За заслуги перед містом» III ступеня за високий професіоналізм, особисту мужність і відданість військовій справі під час захисту територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок в обороноздатність міста у воєнний час.

«У цей час випробувань для України наші добровольчі формування дають громаді відчуття захищеності та безпеки, дарують людям надію на мирне та успішне майбутнє, – зазначив очільник Сумської міської ТГ Олександр Лисенко. – Наша позиція принципова: ми продовжуємо допомагати нашим добробатам у несенні служби, зберігаємо соціальні гарантії бійцям, щоб їм було комфортно дбати про безпеку та спокій сумчан. Також підтримуємо інших військових, які виборюють нашу Перемогу».

Опісля нагородження керівники громади та області оглянули техніку та озброєння добровольчих формувань Сумської міської ТГ.