003.jpg

У Сумах відзначили працівників Сумського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України з нагоди 23-ої річниці з Дня утворення Експертної служби МВС.

Привітали працівників Центру посадовці влади громади та області, депутати Верховної Ради України, представники правоохоронних органів, служб, з якими співпрацює установа.

«Сумський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України є потужною установою, де працюють кваліфіковані та професійні співробітники. Ви робите важливу роботу – шукаєте справедливість та істину. Завдяки вашим експертизам і дослідженням встановлюються ті факти, без яких неможливе будь-яке розслідування. А зараз ви займаєтеся надважливим – працюєте над дослідженнями, що пов'язані з розкриттям та документуванням злочинів росії. Упевнений, що завдяки вам, всі ті, хто їх коїть, постануть перед міжнародним судом та отримають справедливе покарання. Дякую за те, що на своєму фронті наближаєте нашу Перемогу!» – зазначив Олександр ЛИСЕНКО.

Очільник громади привітав присутніх та відзначив тих, хто 24 години на добу працює задля встановлення справедливості та документування злочинів, грамотами міського голови за сумлінне виконання професійних обов'язків, особисті досягнення та з нагоди професійного свята.

На сьогодні Сумський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України є єдиною на території міста та області повнопрофільною експертною установою, яка забезпечує потреби оперативних служб, слідчих органів та судів у проведенні криміналістичних експертиз.

Коштом бюджету Сумської міської ТГ в Центрі покращена матеріально-технічна база лабораторії біологічних досліджень за напрямом молекулярно-генетичних досліджень.