007.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав сумських енергетиків напередодні професійного свята, яке щорічно відзначають 22 грудня.

Очільник обласного центру зауважив, що в умовах сьогодення неможливо уявити життя громадян або розвиток будь-якої галузі без електричної енергії.

«День енергетика – свято тих, від кого залежить комфорт, тепло і світло у наших оселях. Без їх роботи неможливо уявити розвиток промислових підприємств, державних установ, закладів соціальної сфери, функціонування транспорту та зв'язку. Я щиро бажаю енергетикам нашого міста безаварійної роботи, впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я, успіхів та благополуччя», – сказав міський голова.

За забезпечення стабільної роботи енергетичної сфери міста, професіоналізм, сумлінну і наполегливу працю та з нагоди Дня енергетика міський голова відзначив грамотами та подяками кращих представників галузі.

У свою чергу голова правління ПАТ «Сумиобленерго» Ігор ДИРБАВКА наголосив, що колектив товариства є гордістю енергетичної галузі, адже саме завдяки висококваліфікованим кадрам та налагодженій взаємодії кампанія є однією із провідних в Україні.

«Незважаючи на конкуренцію на ринку праці, ми залишаємось кращими: виконуємо інвестиційні програми, програми ремонтів, фінансові показники теж вражають і це вселяє надію, що енергетика і далі буде розвиватись. Хочу подякувати працівникам кожної філії нашого товариства, бажаю сяйва не тільки на роботі, а й в душі та в оселі», – додав голова правління.

Потому для гостей свята виступали танцювальні колективи та вокалісти ПК «Хімік».