007.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО та його перший заступник Володимир ВОЙТЕНКО у День Святого Миколая завітали з подарунками до Сумського центру соціально-психологічної реабілітації дітей області та Сумського дитячого будинку ім. С. П. Супруна.

На гостей у закладах чекали з нетерпінням. Діти, під керівництвом дорослих, підготували театралізовані вистави. Вони щиро та емоційно «пригощали» піснями, віршами, танцями, доводячи, що увесь рік були чемними і заслужили на подаруночки.

Вітаючи малечу із Днем Святого Миколая, керівники міста побажали їй здоров’я, щасливого дитинства та здійснення найзаповітніших мрій.

«Нехай кожен із вас відчуває себе потрібним і буде щасливим, зростає в любові та увазі. Нехай Святий Миколай буде до вас приязним не лише сьогодні, а цілий рік: оберігає, здійснює всі мрії та бажання», – сказав Олександр Лисенко.

За дорученням Святого Миколая посадовці виконали приємну місію, вручивши кожній дитині солодкий подарунок.

Керівники Сумського центру соціально-психологічної реабілітації дітей області та Сумського дитячого будинку ім. С. П. Супруна подякували керівникам міста за постійну увагу до їхніх потреб і висловили сподівання на подальшу дружбу і співпрацю.