0012.jpg

У Сумах привітали працівників органів місцевого самоврядування з професійним святом, яке щорічно відзначається 7 грудня.

Розпочали урочистий захід вшануванням пам’яті самоврядця з великої літери – Марка Берфмана, якого поховали 5 грудня. Міський голова Олександр ЛИСЕНКО згадує його як взірця професіоналізму, людину з неймовірною енергетикою та лідера, якому вдалось підкорити чимало посадових вершин.

Очільник міста зауважив, що органи місцевого самоврядування – це масштабний механізм без якого неможливо уявити розвиток громади. Від роботи кожного структурного підрозділу: департаменту, управління або ж відділу залежить як завтра житимуть люди, а тому працювати потрібно по совісті та честі.

«Ми виконуємо свої обов’язки і вдень, і вночі – цілодобово. Від того, наскільки сумлінно ми будемо працювати, залежить яким буде наше місто. Знаємо, що коли люди звертаються зі своїми проблемами, то від наших рішень почасти залежить їхня доля та впевненість у прийдешньому дні, тому наша мета – думати про професійні обов’язки, закріплені законом, не тільки 7 грудня, а щодня, на благо суспільства!», – наголосив посадовець.

Окрім слів вдячності та найкращих побажань, працівники органів місцевого самоврядування отримали відзнаками і грамоти міської та обласної влади.

Після нагородження на глядачів чекали виступи артистів.