003.jpg

Представники міської влади привітали освітян Сум із двома професійними святами: Всеукраїнським днем дошкілля та Днем працівників освіти.

Представників галузі, котрі зібрались у театрі для дітей та юнацтва, вітали міський голова Олександр ЛИСЕНКО, його заступник Віра МОТРЕЧКО, начальник управління освіти Антоніна ДАНИЛЬЧЕНКО, голова міського комітету Профспілки працівників освіти і науки України Людмила ГОГА.

«Ви робите важливу справу, адже кожен із нас завдячує своїми життєвими і професійними успіхами саме освітянам. Та беззаперечно й те, що ви впливаєте не лише на окрему особистість, а на суспільство загалом, а отже, є рушієм змін і розвитку міста, громади, України, світу. Ви завжди на роботі: 24 години на добу, сім днів на тиждень, завжди думаєте про дітей. Дякую вам за професіоналізм, за терплячість і турботу про дітей, за наполегливу працю. Бажаю щастя, здоров’я та всього найкращого в житті та на професійній ниві», – сказав очільник міста.

Олександр Лисенко зазначив, що освіта серед пріоритетів міської влади і закликав освітян міста до діалогу, до спільного вирішення наявних у галузі проблем, з тим, аби таких ставало менше, освітяни працювали, а діти навчались у все кращих умовах.

Поздоровила присутніх й їхня колега, а нині депутат Верховної Ради України Тетяна РЯБУХА. До того, що бажали освітянській родині міста, вона додала побажання отримувати задоволення від роботи та мати вдячних учнів та їхніх батьків.

Окремі освітяни та трудові колективи отримали до професійного свята відзнаки.