006.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО та його заступник Максим ГАЛИЦЬКИЙ зустріли на в’їзді до Сум черговий гуманітарний конвой з міста Волен (Швейцарія).

Вісім вантажівок привезли майже 90 тон вантажу: речі для лікувальних та освітніх закладів, соціальної сфери, рятувальної служби тощо. Доправили вантаж 16 водії, троє з яких у Сумах уперше.

Міський голова подякував усім причетним до доставки гуманітарного вантажу та вручив президенту об’єднання «Help-Point Sumy» Маріанне ПІФФАРЕТТІ, а також жінкам-водіям, а їх цього разу четверо, квіти.

«Раді вітати вас на сумській землі. Дякуємо за те, що здолали таку кількість кілометрів для того, щоб допомогти сумчанам, – сказав Олександр Лисенко. – Ми розуміємо, наскільки зібрати вантаж, привезти його за призначенням, повернутись додому і знову починати все спочатку. Привезений з Волена до Сум вантаж потрібний, і кожна з речей слугуватиме людям. Дякую від себе та громади за ваші чуйні серця, за небайдужість до проблем сумчан, за те, що ось уже 15 років щиро та безкорисливо допомагаєте містянам».

У свою чергу Маріанне Піффаретті зауважила, що позитивного результату можна досягти лише в гарному тандемі, а у випадку воленців і сумчан він виявився саме таким.

Швейцарці залишатимуться в Сумах кілька днів, впродовж яких краще пізнають місто, потому вирушать додому.