003.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО взяв участь у відкритті чемпіонату України-2019 з легкої атлетики у приміщенні, що відбувається в Легкоатлетичному манежі.

Очільник міста привітав учасників змагань і побажав успішних виступів, а також запевнив, що міська влада й надалі працюватиме над створенням у Сумах умов для тренувань і проведення різного рівня змагань з даного виду спорту, аби легкоатлети показували високі результати. Так, у грудні минулого року закінчилась реконструкція Легкоатлетичного манежу, на яку з міського бюджету спрямували 4 млн грн., на черзі – стадіон «Авангард».

«Сподіваюсь, спільними зусиллями ми завершимо ремонт стадіону «Авангард», після чого там буде літня база, а в манежі зимова. Я думаю, що таким чином наше місто стане центром легкої атлетики. Над цим ми працюємо і такого результату обов’язково досягнемо», – зазначив Олександр Лисенко.

Заступник Міністра молоді та спорту України, президент Федерації легкої атлетики України Ігор ГОЦУЛ подякував за гарну організацію змагань, а міському голові Сум вручив Подяку профільного Міністерства.

На чемпіонаті представлені всі області України, серед чоловіків є троє представників Туреччини. Загалом до Сум приїхало майже півтисячі спортсменів. Змагання триватимуть три дні. Вони є вирішальним етапом відбору на чемпіонат Європи у приміщенні, що відбудеться на початку березня у Глазго.

Спостерігати за перебігом чемпіонату України-2019 з легкої атлетики у приміщенні наживо всі охочі можуть на офіційному сайті Федерації легкої атлетики України.