005.jpg

Майже 500 дітей пільгових категорій побували зранку в обласному академічному театрі ім. Щепкіна на новорічному святі під патронатом міського голови Олександра ЛИСЕНКА.

Завітала до театру і маленька Даруся. Її привела мама, тато дівчинки наразі бере участь в ООС, і її новорічне бажання, щоб він скоріше повернувся додому. У цьому дівчинку підтримав і міський голова.

«Події останніх п'яти років поєднали нас у велику дружню родину. Ми щиро віримо, і робимо все для того, щоб війна скінчилася, і щоб наші діти росли щасливими в теплому родинному колі», – сказав очільник міста і вкотре від щирого серця висловив вдячність захисникам, котрі на передовій на Сході України.

Дітям військовиків і решті запрошених цього дня до театру показували виставу, дарували солодощі та чарівний передноворічний настрій.

Разом із малечею переглянули новорічну казку і очільник обласного центру Олександр Лисенко та його заступник Віра МОТРЕЧКО.

Зі сцени театру міський голова звернувся до присутніх з теплими словами привітань. На його думку, дарувати дітям казку – головний обов'язок дорослих, бо тільки щасливі діти можуть у майбутньому побудувати справжню процвітаючу державу.

«І дорослі, і діти, ми всі віримо у казку. І я хочу, щоб мрії кожного з вас здійснювались, щоб завершились бойовії дії  на Сході держави,  щоб кожного дня з нами були рідні та близькі, – побажав дітям і дорослим Олександр Лисенко. – Насолоджуйтесь виставою, новорічними святами, спілкуванням з рідними та друзями, словом, – будьте щасливі!».

Кожен, хто прийшов, отримав справжнє задоволення від гри акторів. Вистава «Красуня і чудовисько» викликала фурор серед малечі та додала святкового настрою.