005.jpg

В. о. міського голови Володимир ВОЙТЕНКО сьогодні радився з керівником народного ансамблю бального та сучасного танцю СумДУ «Силует» Ольгою ГАРАНІНОЮ та її колишнім учнем Віктором ГОНЧАРЕНКОМ у питанні облаштування МЦ «Романтика».

Спочатку Володимир Войтенко провів для гостей екскурсію приміщеннями. Ольга Гараніна та Віктор Гончаренко згадували, як свого часу у стінах «Романтики» вирували танцювальні пристрасті. Побаченим нині гості залишились задоволені. Вони повідомили, що схвально ставляться до ідеї міської влади вдихнути нове життя у занедбану будівлю.

«Добре, що «Романтика» відроджується. Свого часу це була гарна площадка для проведення різноманітних культурно-мистецьких заходів, і нам її дуже не вистачало», – зауважила Ольга Гараніна.

Особисто він, зазначив Володимир Войтенко, завжди обстоював відродження МЦ «Романтика» та перетворення його на культурно-мистецький центр.

«Такий заклад місту потрібен. Разом із тим оновлена «Романтика» має бути стильною та максимально відповідати вимогам тих, хто послуговуватиметься нею. Ми, як міська влада, прагнемо створювати всі умови для того, аби діти та молодь, хто прагне розвивати свої здібності, могли збиратись тут, спілкуватись, проявляти себе», – зазначив в. о. міського голови.

Оскільки другий поверх будівлі відведено під сцену та танцювальну залу, Володимир Войтенко запросив фахівців у цій справі до обговорення питання, якою маю бути тут підлога. Фахівцям продемонстрували покриття, яке пропонується з тим, аби почути компетентну думку. У підсумку Ольга Гараніна запропонувала додатково протестувати покриття для танцювальної зали і потому оголосити остаточний висновок.