004.jpg

Юнаки та дівчата, які нині стажуються в органах місцевого самоврядування, поспілкувались із заступником міського голови Вірою МОТРЕЧКО та депутатом міської ради Іриною ГУБСЬКОЮ.

Під час зустрічі заступник міського голови побажала молоді завжди мати мету та наполегливо йти до неї.

«Те, що ви тут, означає, що кожен із вас має амбіції, які допоможуть вам досягти успіху. Адже лише людина з конкретними цілями та нестримним бажання їх досягти, може втілити найнеймовірніші ідеї в життя. Тому мрійте, працюйте над собою, самовдосконалюйтесь, адже за вами майбутнє нашого міста та країни», – звернулась Віра Мотречко до хлопців та дівчат.

Депутат міської ради Ірина Губська також наголосила, що для того, аби бути успішним та справжнім професіоналом, завжди треба бути підкованим ґрунтовними знаннями.

«Обов’язково цікавтесь суспільно-політичним життям міста, країни та світу. Постійно поповнюйте свій інтелектуальний багаж, завдяки якому про вас складатимуть думку оточуючі», – сказала Ірина Губська.

Нагадаємо, стажування молоді триває з 27 березня по 31 травня 2018 року.
Участь у ньому беруть хлопці та дівчата віком до 35 років, які мають повну вищу освіту, або навчаються на 3-4 курсах вищих навчальних закладів І–ІV рівнів акредитації чи у магістратурі. Стажування проводиться за індивідуальним, зручним графіком.