007.jpg

Під час сесії міської ради 25 квітня командир 27-ої Сумської реактивної артилерійської бригади Валерій ІСМАІЛОВ подякував сумським обранцям за плідне співробітництво протягом останніх років.

Він висловив щирі слова вдячності всім, хто опікується сумською артбригадою за підтримку, суттєву допомогу і за небайдужість до служби військових.

За словами Валерія Ісмаілова, сумська громада, в особі депутатського корпусу, співпрацює з військовим формуванням із 2008 року.

«З початку тих днів ми тісно співпрацювали у питанні надання допомоги бригаді та особовому складу. Багато проблем вирішені. З 2014 року близько 4,5 млн грн. субвенцій із міського бюджету надано для допомоги військовому формуванню», – зазначив Валерій Ісмаілов.

Яскравим свідченням такої взаємодії є те, що напередодні, 24 квітня, командування 27-ої Сумської реактивної артилерійської бригади спільно із міським головою Олександром ЛИСЕНКОМ відкрили казармене приміщення даного військового підрозділу, яке капітально відремонтували коштом міського бюджету.

Командир 27-ої Сумської реактивної артилерійської бригади висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю та повідомив, що 14 травня військове формування відзначатиме ювілей – 10-річницю.

«Хочу привітати всю сумську громаду з першим ювілеєм та вручити від імені військових подарунок, тому що без вас, нас не було б нас», – сказав він та вручив міському голові символічний подарунок у вигляді гармати і прапор військового формування.

Олександр Лисенко у свою чергу подякував військовослужбовцям за гарну службу, мирне небо та самовідданий захист нашої Батьківщини.