003.jpg

Минулого тижня сумські освітяни взяли участь в науково-практичному семінарі «Інноваційні підходи до управління закладом освіти в умовах реалізації Концепції «Нова українська школа», який відбувся в місті Конотоп.

До участі у заході, який проводився у рамках проекту «Методичні мости – шляхи до співпраці», долучились представники Інформаційно-методичного центру управління освіти і науки, керівники закладів освіти, заступники директорів з навчально-виховної та виховної роботи на чолі з директором Інформаційно-методичного центру Галиною ПЛАХОТНІКОВОЮ.

Освітяни Сум ознайомились із здобутками галузі «Освіта» міста Конотопа, визначили пріоритетні напрями співпраці освітян Конотопа і Сум та шляхи їх реалізації.

Творчі наробки, досягнення та «родзинками» презентували учасникам семінару педагогічні та учнівські колективи Конотопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 ім. Г. Гуляницького, Конотопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 10, Конотопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11, Конотопського навчально-виховного комплексу: загальноосвітня школа І ступеня – дошкільний навчальний заклад «Казка».