004.jpg

Департамент соціального захисту населення оголошує конкурс з визначення програм (проектів, заходів), спрямованих на надання деяких видів соціальних послуг на базі інституту громадянського суспільства та в домашніх умовах, для виконання (реалізації) яких наступного року надаватимуться кошти з міського бюджету.

Термін реалізації програм (проектів, заходів) – з 1січня по 31 грудня 2019 року.

Метою конкурсу є залучення інститутів громадянського суспільства до вирішення соціальних проблем шляхом задоволення потреб територіальної громади міста у послугах із денного догляду за особами, які мають інтелектуальну недостатність, зокрема дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю з дитинства.

Конкурс проводиться у рамках програми «Місто Суми – територія добра та милосердя» з метою забезпечення прозорості та ефективного використання коштів, які будуть передбачені в міському бюджеті міста для фінансової підтримки інститутів громадянського суспільства.

Конкурсні пропозиції прийматимуться у департаменті соціального захисту населення з 2 квітня по 3 травня за адресою: 40035, вул. Харківська, 35, каб. № 121 або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Звертатись потрібно з понеділка по четвер з 8:00 до 17:15, у п’ятницю – з 8:00 до 16:00, перерва з 12:00 до 13:00.

Вихідні – субота, неділя.

Додаткову інформацію можна отримати у секретаря конкурсної комісії за вищевказаною адресою або за тел.: 60-45-52.