0012.jpg

У суботу, 24 березня, з нагоди Всесвітньої акції «Година Землі» в Сумах провели «Вечерю при свічках заради Планети».

На годину, із 20:30 до 21:30, у низці кав’ярень і ресторанів вимкнули світло та запалили свічки, тим самим демонструючи необхідність спільних дій для боротьби зі зміною клімату.

Днем раніше, 23 березня, в Агенції промоції «Суми» відбулось відзначення учасників конкурсу дитячого малюнка «Як я можу допомогти Землі?» У творчому змаганні, організованому Агенцією промоції «Суми» за підтримки департаменту фінансів, економіки та інвестицій, взяли участь 53 учасники віком від 6 до 11 років.

Кожен юний художник, який долучився до конкурсу, отримав заохочувальний подарунок. Крістіну КОТЕНКО та Дарину ТОЛКАЧОВУ відзначили за комплексне розкриття теми. Поліна ПРИХОЖАЙ отримала подарунок за художнє втілення ідеї. Поза конкурсом за майстерне втілення та художнє розкриття теми були відзначені роботи АННИ КОРНІЄНКО та Каріни УСТІНОВОЇ. А переможцями конкурсу стали Злата ГОЛЕНКО, Діана ЗЕЛЕНІЦЬКА та Аліна ТЕНДІТНА, котрі посіли ІІІ, ІІ та І місце відповідно. Злата та Діана отримали набори для творчості, а Аліна – головний приз – графічний планшет.