005.jpg

Заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету Степан ПАК привітав працівників і вихованців Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І. Г. Харитоненка із 10-річчям навчального закладу.

Разом із гостями, котрих цього дня у навчальному закладі було немало, Степан Пак оглянув умови, в яких виховуються та навчаються ліцеїсти, потому взяв участь у «круглому столі» на тему: «Підготовка юнаків до державної служби: від ідеї до життя» і долучився до урочистостей із нагоди свята.

«Від імені міського голови Олександра ЛИСЕНКА та від себе особисто вітаю вас із 10-річчям Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. Івана Харитоненка – це доволі скромна як для навчального закладу дата. Але за цей час ви заявили про себе не лише в Сумах та області – вас знають по Україні, за що вам наша вдячність. Дякуємо за пропаганду міста, за те, що виховуєте молоде покоління у дусі любові до України», – зазначив у вітальному слові на адресу працівників навчального закладу заступник міського голови.

Звертаючись до вихованців ліцею, Степан Пак подякував їм за те, що у своєму юному віці ви вже зробили життєвий вибір справжнього патріота. Посадовець закликав юнаків гордо нести звання захисників України, завжди бути відданими оборонцями своєї держави, патріотами міста та навчального закладу.

«Пам’ятайте завжди заклад, де у вас заклали чоловіче начало, пам’ятайте завжди наше місто, яке дало вам путівку в життя!», – наголосив заступник міського голови, керуючий справами.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди 10-річчя Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І. Г. Харитоненка трьох працівників навчального закладу відзначили грамотами міського голови. У свою чергу ліцей передав міському голові Олександру Лисенку та його заступнику Степану Паку подяки за безперестанну працю, підтримку та активну участь у житті навчального закладу.

За роки існування ліцею тут отримали путівку в життя 1099 випускників (вісім випусків), більшість із яких вирішили пов'язати свої життя зі службою у війську чи силових структурах (649). Ліцеїсти були і є у лавах захисників, котрі відстоюють незалежність і єдність України на сході держави.

Список нагороджених