0010.jpg

У вівторок, 20 березня, в бібліотеці-філії № 3 ім. О. Столбіна відбулося свято, присвячене відкриттю Всеукраїнського тижня дитячої книги.

В гості до бібліотеки завітали учні 3-го класу школи № 30. Юні музиканти, які навчаються у дитячій музичній школі № 4, дали концерт, під час якого звучали твори українських та зарубіжних композиторів.

Під час лекції-концерту ведуча розповіла цікаві факти про історію виникнення книги, а діти взяли участь у різноманітних іграх, конкурсах, вікторинах.

Слухачі щиро вітали талановитих музикантів, які співали та грали на різних інструментах. Вокально-хоровий відділ представив чудову програму у виконанні учнів Максима ГАЛУШКО, Діани БАРАНОВОЇ та Наталії ТОРГАЧОВОЇ.

Також діти радо приймали юних піаністів: Аделію ОЛЕЙНИК, Серафіму РУДЕНКО та Марію РЕВУ. Та, як завжди, народний відділ дитячої музичної школи № 4 показав дуже високий рівень підготовки учнів: Марини Карпенко, Василини СИРИГІНОЇ, Арсенія ВАЩЕНКА та Євгена ПУГАЧА. Вони бездоганно виконали музичні твори.