0012.jpg

Заступник міського голови Олександр ЖУРБА привітав працівників комунального підприємства «Міськводоканал» із прийдешнім Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Посадовець подякував працівникам підприємств за роботу на благо міста та його жителів і побажав подальших особистісних і професійних звершень.

«Ваша робота потребує постійної уваги, цілодобової праці без свят та вихідних. Але ви, незважаючи на негаразди та труднощі, невтомно дбаєте про сумчан. Від імені міського голови Олександра ЛИСЕНКА, депутатів міської ради, виконавчого комітету вітаю вас із професійним святом, яке ви відзначатимете цієї неділі. Бажаю вам натхнення та наснаги, професійного зростання та частіше чути слова вдячності від сумчан», – зазначив Олександр Журба.

З вітальним словом до колег звернувся й директор КП «Міськводоканал» Анатолій САГАЧ. Він висловив побажання, аби робота водоканальців ставала все престижнішою, до того ж за свою працю вони отримували достойну матеріальну винагороду. Принагідно очільник підприємства повідомив про те, що планується підвищення заробітної плати по галузі. Зі свого боку Анатолій Сагач запевнив підлеглих у тому, що адміністрація КП «Міськводоканал» і надалі працюватиме над поліпшенням умов праці робітників підприємства.

«Кожен працівник «Міськводоканалу» докладає максимум зусиль для того, щоб наше підприємство працювало та розвивалося, щоб вода була найкращою, а каналізування – стабільним і безперебійним. Висловлюю слова вдячності за те, що незважаючи на всі складнощі, ви старанно виконуєте свою важливу та почесну роботу! Ціную ваш професіоналізм, відданість своїй справі та відповідальність!», – наголосив він.

Під час урочистостей відзначили низку працівників підприємства, тих, хто в робочий час сумлінно працює, і тих, хто на дозвіллі вправляється у ремеслах. Останніх визначили з-поміж учасників творчого конкурсу «Майстри на всі руки», що вже став на підприємстві традиційним. Цьогоріч охочих продемонструвати свій талант назбиралось три десятки. Переможців визначали самі працівники підприємства шляхом таємного голосування. Голова профспілкового комітету КП «Міськводоканал» Тетяна ЛУНІКА повідомила, що водоканальці мріють про розширення горизонтів конкурсу, відтак пропонували провести між підприємствами, але поки ніхто не зголосився.  Певно, пожартувала Тетяна Луніка, заочно визнали перемогу працівників водоканалу.