001.jpg

Центр обслуговування учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей сьогодні провів благодійний аукціон «Доброта сердець» на допомогу дівчинці з ДЦП, дочці учасника АТО Вірі ГАСІЛІНІЙ.

Віра із багатодітної родини. ЇЇ рідні докладають максимум фізичних сил і фінансів, аби поставити дівчинку на ноги. Та реабілітація коштує чимало. Батько дівчинки є учасником антитерористичної операції, тож Центр обслуговування учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей не міг залишитись осторонь та влаштував для порятунку дитини перший у своїй практиці благодійний аукціон.

На продаж виставили роботи дітей учасників АТО та їхніх дружин, а також картини представників обласної організації Національної Спілки художників України. Загалом 50 лотів початковою вартістю від 50 грн. до 1 тис. гривень.

Завдяки аукціону виручили для юної сумчанки з ДЦП 6450 грн., які, після дотримання необхідних у цьому випадку умов, передали батькам Віри.

Збір коштів для дівчинки триває. У середу, 28 березня, представники Центр обслуговування учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей проситимуть допомоги для дочки учасника АТО у депутатів міської ради.

Як зазначила заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ, міська влада також надає фінансову підтримку родині Віри, але допомога від містян не буде зайвою.