001.jpg

Власників ресторанів та кафе міста запрошують долучитися до всесвітньої кампанії «Година Землі» шляхом символічного вимкнення світла у своїх закладах.

«Година Землі» щорічна міжнародна подія, започаткована Всесвітнім фондом природи (WWF). Ця кампанія об’єднує всіх, кому небайдуже майбутнє Планети. Мета акції – привернути увагу до проблеми зміни клімату, а саме вимкнути світло, щоб показати необхідність об’єднаних дій із людьми зі всього світу для боротьби зі зміною клімату.

Отже, у суботу, 24 березня, з 20:30 до 21:30 у рамках відзначення «Година Землі – 2018» у місті проведуть акцію «Вечеря при свічках заради Планети».

Пропонується долучитися до акції власникам ресторанів та кафе – запросити своїх відвідувачів провести вечір у романтичній атмосфері при свічках.

Усі охочі до 19 лютого можуть підтвердити свою участь, надіславши лист Агенції промоції «Суми» на електрону адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. із текстом: «Підтверджую свою участь в акції «Вечеря при свічках заради Планети», назва, адреса закладу, контактна особа, телефон, e-mail».

Інформація про учасників акції буде розміщена на афішах по місту, Інформаційному порталі Сумської міської ради та у соціальних мережах.

Нагадаємо, Суми з 2012 року разом з іншими містами України активно долучається до всесвітньої акції «Година Землі», що об’єднує всю свідому спільноту у боротьбі зі змінами клімату.