0010.jpg

Центр підтримки бізнесу міста запрошує сумчан взяти участь у Форумі «Вигоди від Європейської інтеграції (зокрема від Асоціації Україна-ЄС) для підприємств та організацій Сумської області».

Відбудеться такий 7 грудня о 9:00 на базі Конгрес-центру СумДУ (колишня бібліотека УАБС).

Захід реалізується в рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу та підтримується Європейським Банком Реконструкції та Розвитку.

До участі запрошуються представники малого та середнього бізнесу, громадських організацій, освітніх інституцій, державних органів влади та засобів масової інформації.

Учасники матимуть змогу прослухати виступи експертів (як теоретиків так і практиків) щодо можливостей фінансової та консультаційної підтримки для бізнесу в рамках імплементації Угоди про Асоціації з ЄС, захисту інтересів українського бізнесу в питаннях торгівлі з ЄС, можливостей пошуку нових ринків збуту та бізнес-партнерів в Європейському Союзі.

А також поспілкуватися у форматі OPEN SPACE щодо переваг та перешкод у співпраці підприємств Сумської області з партнерами з Європейського Союзу.

Участь у Форумі безкоштовна за умови попередньої онлайн-реєстрації до 4 грудня за посиланням: https://form.jotformeu.com/73204759358363

Детальніше