004.jpg

У 2017 році Інформаційно-методичним центром управління освіти і науки започатковано новий міський конкурс фахової майстерності «Територія творчості».

Положення конкурсу передбачає змагання педагогів у двох номінаціях: «Презентація досвіду з використання інноваційних педагогічних технологій» та «Майстер-клас з використання інноваційних педагогічних технологій».

Оргкомітет та члени журі були вражені високим рівнем майстерності педагогів, широким спектром володіння сучасними освітніми технологіями.

Загалом на участь у конкурсі подали 103 заяви справді творчих, талановитих учителів, 54 з них змагалися в номінації «Презентація досвіду з використання інноваційних педагогічних технологій». Для визначення переможців та демонстрації освітянських надбань широкому загалу журі відібрало 15 педагогів з дев’ять шкіл: № 7, № 10, № 29, № 4, № 5, № 15, № 22, № 26, № 27. По три педагоги від шкіл № 10 та № 15 потрапили до фінальної частини конкурсу.

Педагогічний вернісаж першої номінації конкурсу відбувся 16 листопада у школі № 10. Учителі-конкурсанти продемонстрували вміння користуватися новими освітянськими платформами, створювати нові інтерактивні завдання, реалізовувати проекти.

Проте конкурс є конкурс, тому визначено переможців та лауреатів.

Ними стали представники шкіл № 10, № 5, № 7, № 4, № 15, № 22, № 26, № 27, № 29.