005.jpg

До Дня Гідності та Свободи у всіх школах міста відбулись виховні години, відеолекторії, інформаційні п’ятихвилинки із вшанування подвигу учасників Революції Гідності.

Учні школи № 10 здійснили екскурсію під назвою «Революція Гідності та АТО: Сумський вимір» до обласного краєзнавчого музею. Окрім того, у цьому навчальному закладі було проведено зустріч із рідними Олексія Братушки, зібрали матеріал для створення стенду «Герої Небесної Сотні - Суми», а сама школа стала учасником Всеукраїнського конкурсу «Врятувати від забуття».

Для учнів школи № 17 організували круглий стіл «Подвиг Небесної Сотні – приклад для наших нащадків». У В-Піщанській школі відбулась лекція «Небесна Сотня – долі Героїв».

У школах № 9 та № 26 виготовили стенди «Небесна сотня», школі № 8 – макет постійно діючого стенду, присвяченого Революції Гідності.

Школа № 24 готується до презентації виставки «Сотня, що злетіла в небо», а у школі у НВК № 16 облаштовується музей, присвячений Олексію Братушці.

Учні школи № 15 відвідали загальношкільний захід «Євромайдан – вибір України», а учні школи № 29 долучились до флешмобу «Революції Гідності присвячується».

Тим часом у школі № 20 стартувала акція «Україна для мене – це...», а у

Для вихованців НВК № 16 планують організувати зустріч із поетесами збірки віршів «Небесна Сотня».

Конкурс відеопрезентацій «Я і революція», конкурс поезії «Присвята героям», виставка малюнків та виставка стіннівок відбулись у школі № 15, В-Піщанскій школі, школах № 8 і № 19 відповідно.