0012.jpg

У понеділок, 20 листопада, у Сумах відзначили День спільних дій в інтересах дітей – день прийняття Конвенції ООН про права дитини.

З цієї нагоди у приміщенні Сумського коледжу харчової промисловості національного університету харчових технологій служба у справах дітей зібрала дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, опікунів, піклувальників.

Тут на них чекав святковий захід «Хто не мав дітей, той не звідав щастя».

Заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ привітала присутніх із цим чудовим святом. Посадовиця нагадала, що саме цього дня була прийнята Конвенція ООН про права дитини.

«Недаремно кажуть, що все починається з дитинства. На жаль, воно не у кожного буває таким, яким має бути. Та пам’ятайте, що якби не складались життєві обставини, важливо завжди ставити перед собою високі цілі і досягати їх попри всі складнощі. Тож, виростайте здоровими та успішними на радість своїй країні», – звернулась Альона Дмітрєвская до головних винуватців свята.

Під час заходу грамотами служби у справах дітей за плідну співпрацю, реалізацію державної політики в сфері соціального захисту дітей були нагороджені представники навчальних закладівміста, опікуни, піклувальники - за сумлінне виконання своїх обов’язків.

Самим же хлопцям та дівчатам Альона Дмітрєвская разом із начальником служби у справах дітей Валерією ПОДОПРИГОРОЮ вручили подарунки, які стануть їм в нагоді кожного дня.

Після завершення церемонії нагородження та святкового концерту юні гості відвідали майстер-клас з приготування страв.