007.jpg

Сумчан запрошують взяти участь у двох спеціалізованих виставкових заходах з безпеки та оборони країни, що відбудуться 10-13 жовтня в Києві з нагоди відзначення Дня захисника України.

На XIV міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека – 2017» будуть представлені оснащення солдат, нове (модернізоване) озброєння, військова та спецтехніка для ЗСУ та правоохоронних органів, військова авіаційна техніка та наземне обладнання, тилове забезпечення, технічні засоби охорони кордону та прикордонного контролю. А також мисливська, спортивна, холодна зброя, екіпірування та спорядження для цивільних.

XVІ Міжнародний виставковий форум «Технології захисту/ПожТех – 2017» пропонуватиме підприємствам, установам та організаціям технології пожежної безпеки територій, будівель та споруд, системи автоматизованого контролю стану безпеки об’єктів і оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій, засоби цивільного захисту населення, охорони праці та промислової безпеки, засоби захисту та рятування.

Ділова програма за тематичними напрямками зазначених заходів передбачає проведення науково-практичних конференцій, семінарів, «круглих столів» за участю керівників та фахівців профільних міністерств та відомств, асоціацій, представників міжнародних організацій та фондів, науковців, зарубіжних експертів.

Виставки проходитимуть у Міжнародному виставковому центрі, м. Київ, Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна».

Охочим узяти участь необхідно зареєструватись за цим посиланням.

Додаткова інформація за тел.: (044)201-11-63, (044)201-11-64.