0012.jpg

Комунальне підприємство «Електроавтотранс» проводить набір слухачів на навчання за професією «Водій тролейбуса» і запрошує на роботу до підприємства начальника відділу охорони праці та інженера з безпеки руху.

Охочим пройти навчання необхідно подати наступні документи: заяву про вступ; копію довідки ідентифікаційного номера; документ про освіту оригінал або завірену копію; вступники пред’являють особисто документ, що посвідчує особу та громадянство (паспорт громадянина України, військовий квиток або посвідчення про приписку (відповідно до вимог статті 14 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу); особи, які направляються на навчання підприємствами, установами, організаціями, додають до заяви про вступ відповідний документ.

Можливе укладання договору про надання освітньої послуги за рахунок підприємства або оплата за навчання власними коштами відповідно до калькуляції.
Документи приймаються з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 12:00 в приміщенні Навчального закладу підприємства.

Зауважимо, згідно з вимогами п. 2.13 Правил дорожнього руху право на керування транспортними засобами особам може бути надана категорія Т (трамваї та тролейбуси) з 21-річного віку.

Також КП «Електроавтотранс» запрошує на роботу до підприємства начальника відділу охорони праці та інженера з безпеки руху.

За додатковою інформацією звертатись: 40004, м. Суми, вул. Харківська, 113 або за тел.: (0542)65-55-44 (0542)70-07-02, (0542)70-09-84 та е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..