007.jpg

Зранку відбулась зустріч міського голови Олександра ЛИСЕНКА з президентом об’єднання «Help-Point Sumy» Маріанне ПІФФАРЕТТІ.

На зустрічі також були присутні заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ та директор Сумського обласного благодійного фонду «Хельвеція» Микола РЕЗНІК.

Олександр Лисенко висловив вдячність благодійникам та всім жителям кантона Ааргау за багаторічну допомогу сумчанам і відзначив важливість такої підтримки. Також очільник міста поцікавився, чи не були у водіїв, які доправляли вантаж, нарікань на умови перебування в Сумах.

Маріанне Піффаретті повідомила, що вантажівки були оперативно розвантажені, і водії рушили у напрямку домівки. Президент об’єднання «Help-Point Sumy» наголосила на тому, що, попри труднощі, які виникають при доправленні гуманітарного конвою до Сум, вона налаштована й надалі допомагати сумчанам. Прибуття наступних вантажів заплановане на квітень і вересень наступного року. Контейнери, що мають прибути навесні, вже завантажені.

Також благодійниця розповіла, що на вихідних жителі міста Волена робили пожертви, що будуть спрямовані на збір гуманітарної допомоги для міста Суми.

Під час спілкування сторони обговорили актуальні питання та перспективи подальшої співпраці.