0010.jpg

Військовослужбовці 27-ої Сумської реактивної артилерійської бригади та 15-го окремого мотопіхотного батальйону отримали черговий благодійний вантаж із Сум.

На минулих вихідних його доставили заступник міського голови Ольга ВОЛОШИНА та волонтери. Зокрема, бійцям відвезли продукти харчування, медикаменти, радіостанцію, маскувальні сітки, бінокль. Участь у зборі вантажу взяли усі лікувально-профілактичні, навчально-виховні заклади міста та підприємці.

За словами заступника міського голови, зараз у військовослужбовців існує потреба у бензопилах, запчастинах до них, молотках, сокирах, плівці. Тож всі бажаючі можуть долучатися до збору благодійної допомоги. За більш детальною інформацією можна звертатися за тел.: (095)2518901.

Під час щопонеділкової апаратної наради 18 вересня очільник обласного центру Олександр ЛИСЕНКО грамотами від 27-ої Сумської реактивної артилерійської бригади відзначив небайдужих, які постійно надають підтримку військовослужбовцям у зоні проведення антитерористичної операції.

Серед нагороджених були керівники медичних закладів, структурних підрозділів міської ради та обслуговуючих організацій. Керманич Сум подякував їм за плідну співпрацю, патріотичне виховання, надання всебічної допомоги 27-їй Сумській реактивній артбригаді.

«Коли ми вчергове відзначаємо активних учасників волонтерського руху, то таким чином закликаєм громадськість не залишатися осторонь, а також підтримувати наших хлопців на передовій. Звичайно, нині держава приділяє багато уваги оснащенню нашої армії всім необхідним, але і наша допомога не буде зайвою», – сказав Олександр Лисенко.