006.jpg

Сумську спеціалізовану школу № 3 із 30 серпня очолює Ірина ГЕРМАН, яка стала переможницею конкурсу на зайняття вакантної посади директора цього навчального закладу.

22 серпня відбулося засідання конкурсної комісії управління освіти і науки на зайняття вакантних посад керівників загальноосвітніх навчальних закладів комунальної форми власності.

Члени комісії за участі представників мас-медіа розглянули кандидатури трьох освітян, що заявили про своє бажання очолити школу, це: Лариса МЯГКИХ – заступник директора одного з НВК Київської області, Людмила ПІМОНЕНКО – працювала заступником директора з виховної роботи школи № 3 та до цього часу виконувала обов’язки керівника, та Ірина Герман – працювала вчителем початкових класів, останній рік була заступником директора школи № 15.

Присутні ознайомилися з інформаційними матеріалами кандидатів та з їхніми презентаціями плану розвитку навчального закладу.

За підсумками конкурсного випробування комісія рекомендувала кандидатуру Ірини Герман. Таке рішення підтвердила і атестаційна комісія при управлінні освіти і науки.

З новим директором укладуть контракт терміном на 1 рік.

Ірина Герман педагог з багаторічним стажем – понад 20 років працювала у школі, до призначення перебувала на посаді заступника директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15.