007.jpg

У п’ятницю, 18 серпня, біля села Підопригори, на Лебединщині, відбувся фестиваль «Сумщина – це Європа».

Концерт творчого колективу студії «Квартал-95» на Сумщині став уже традиційним напередодні Дня Незалежності. Цього разу гуляли під відкритим небом зі смаколиками традиційної української кухні, піснями та у веселій компанії.

За попередніми підрахунками організаторів, до масових гулянь приєдналось близько 150 тисяч глядачів, серед яких був і Сумський міський голова Олександр ЛИСЕНКО.

Програма святкування складалася із численних культурних та розважальних, заходів – виступів найкращих творчих колективів регіону, команди «Ліги Сміху» «Ніколь Кідман», учасника «Голосу Країни» Василя ЖАДАНА, мастер-класу від Влада ЯМИ, виступів гурту «DZIDZIO» та «OnIOna».

Традиційно тепло глядачі сприйняли виступ студії «Квартал 95».

Також зі сцени зазвучав Гімн України, який підспівували всі присутні. Завершилося свято феєрверком.

Міський голова Олександр Лисенко подякував всім організаторам й артистам студії «Квартал-95» за черговий великий благодійний концерт у рамках фестивалю «Сумщина – це Європа», за високий рівень організації заходу та чудовий настій, популяризацію національної культури та піднесенню патріотичного духу українців, а також запросив усіх у вересні до Сум на День міста.

Нагадаємо, фестиваль за участі студії «Квартал-95» відбувається на Сумщині напередодні Дня Незалежності третій рік поспіль. І щоразу він збирає все більше гостей.