002.jpg

За ініціативи депутата міської ради Дмитра НАТАЛУХИ та за підтримки Центру дозвілля молоді на території навчально-виховного комплексу №16 (колишня школа №11) на Добровільній з’явився мурал. На стінах трансформаторної підстанції, що на території навчального закладу, оселилися два янголочки.

Відтепер вони оберігатимуть малечу від лиха.

«Я давно примітив цю підстанцію і вирішив, що на ній повинен з'явитися мурал. Запросив відомого майстра стріт-арту Єгора АВДЄЄНКА. Разом ми опрацювали ескіз. За тиждень Єгор виконав роботу. Думаю, що мешканці Добровільної оцінять майстерність художника» -прокоментував Дмитро Наталуха.

На придбання матеріалів та виконання стріт-арт об’єкту було виділено 12 тисяч гривень з передбачених для депутатів на виконання доручень виборців та передвиборчих програм коштів міського бюджету.

Нагадаємо, що нещодавно у НВК №16 відкрився дистадок.

Додамо, що цьогоріч зміниться і публічний простір поруч зі школою завдяки реалізації проекту громадського бюджету, розробленого ініціативними квартальними мікрорайону та їх однодумцями. Наразі проектно-кошторисна документація по проекту, яка передбачає благоустрій скверу, облаштування зон відпочинку – на експертизі. Після її завершення розпочнеться реалізація задуму та ідеї мешканців.

«Із депресивного району - в квітучий!», - вірить у перспективи Добровільної Дмитро Наталуха, адже комфортним для проживання мікрорайон може стати лише спільними зусиллями небайдужих мешканців та влади!