001.jpg

Виконавчий комітет оголошує конкурс на визначення кращої ідеї пам’ятника Героям Майдану у місті Суми.

Метою проведення конкурсу є визначення кращої проектної пропозиції з числа поданих для подальшої реалізації. Учасники конкурсу мають знайти форму художнього відображення подій, що відбувалися під час Революції Гідності, увічнення героїзму учасників та вшанування пам’яті загиблих; аналізуючи існуюче середовище запропонувати містобудівне рішення формування простору біля пам’ятника.

Запропоноване місце для встановлення пам’ятника – район вулиць Петропавлівської і Гоголя.

Конкурс проводиться з 28 квітня до 7 липня 2017 року.

Учасниками конкурсу можуть бути фахівці або авторські колективи професійних архітекторів та скульпторів, а також студенти архітектурних і художніх навчальних закладів, аматори які подали конкурсному журі документи, що відповідають умовам та вимогам цього конкурсу.

Для участі в конкурсі автор (авторський колектив) має подати заявку у вигляді письмової заяви (звернення) про наміри взяти участь у конкурсі із зазначенням прізвища, імені, по батькові автора (авторського колективу), поштової та електронної адреси, контактного номера телефону. Заявка подається особисто або на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Вихідні дані для проектування надаються організатором конкурсу на електронну адресу заявника або за адресою: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А, ІІ-й поверх, каб, 2.

Конкурсні матеріали виконуються українською мовою.

Тел. для довідок: 70-01-02.

Для двох переможців конкурсу встановлені заохочувальні нагороди у вигляді почесних грамот та подяк міської ради.

Конкурсні роботи надаються з 8:30 до 12:00, 23 червня 2017 року за адресою: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А, ІІ-й поверх, каб 2.

Пропозиція переможця переходить у власність організатора конкурсу для вирішення питання замовлення подальшої розробки проекту. Всі останні пропозиції повертаються авторам, на їхню вимогу, впродовж одного місяця після оголошення результатів конкурсу.

Склад журі