005.jpg

З нагоди Дня спонтанного прояву доброти Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» провів низку заходів.

У середу, 15 лютого, у відділенні денного перебування «Калина» для осіб з інвалідністю відбувся виховний захід «Вміння творити добро». У його проведенні взяли участь студенти СумДУ.

Метою проведення заходу було залучення відвідувачів до безкорисливого прояву доброти, не очікуючи при цьому нагороди за добрі справи.

Учасники ділились розповідями про добро у своєму житті, висловлювали свою думку щодо того, як покращити в нашому світі ставлення одне до одного, як зробити цей світ добрішим. Звучали вірші та пісні, які спонукають робити хороші вчинки. Студенти провели для відвідувачів відділення пізнавально-розважальну програму з вікторинами та іграми.

Наприкінці заходу його учасники розвісили поблизу «Калини» годівниці для пернатих.

А для перехожих влаштували акцію «Подаруй усмішку», під час якої «посланці доброти» роздали картки «Посміхнись» та «Дякую».

Безпосередньо 17 лютого «Берегиня» проведе святкову акцію «Тільки серце спонукає творити добро», де молодь з інвалідністю ділилась із жителям міста власноруч виготовленими листівками з побажаннями та спонуканням до вчинення добрих справ.