0012.jpg

Поліція просить відгукнутись громадян, які постраждали в результаті вибуху, що стався 3 січня по вул. Металургів, 24. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

За фактом вибуху у житловому будинку №24 по вул. Металургів відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України. Відтак, аби встановити всіх потерпілих, яким спричинено фізичну чи майнову шкоду в результаті вибуху, правоохоронці просять відгукнутись сумчан, чиє майно та здоров’я зазнали шкоди. Таким сумчанам необхідно звернутись до Головного управління Національної поліції у Сумській області за адресою: вул. Г. Кондратьєва, 23, або за телефонами: 66-71-67, 66-71-09 або (095) 30-30-958.

Нагадаємо, через займання газоповітряної суміші стався вибух в одній з квартир багатоповерхівки. Наслідками стали зруйновані перекриття між двома квартирами шостого та сьомого поверхів, пошкоджені перекриття між поверхами вище та нижче в епіцентрі вибуху, а також зруйновані міжкімнатні стіни двох квартир та вибиті вікна в цьому та у кількох сусідніх будинках.

Серед жертв – одна людина загинула, дві жінки з двома малолітніми дітьми звернулись за медичною допомогою, а сам винуватець трагедії з чисельними термічними опіками тіла та голови потрапив до реанімації. З місця події були евакуйовані 64 жителі будинку.