007.jpg

Виконуючий обов'язки міського голови Володимир ВОЙТЕНКО взяв участь в урочистостях до Дня будівельника, що відбулись в обласній філармонії.

Вітаючи представників галузі з професійним святом, яке вони відзначатимуть цієї неділі, посадовець, подякував їм за роботу та творчий підхід до виконання виробничих завдань, завдяки чому Суми розбудовуються та змінюються на краще.

Виконуючий обов'язки міського голови побажав будівельникам успіху у здійснення амбітніх планів. Також Володимир Войтенко пообіцяв винуватцям свята не залишати їх без роботи, завантажуючи замовленнями від міста.

«Бажаю вам родинного затишку, щастя та достойної фінансової винагороди за вашу нелегку працю», – сказав він.

З нагоди професійного свята в. о. міського голови вручив ряду будівельників відзнаки.

За значний особистий внесок у розвиток будівельного виробництва, високу професійну майстерність, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня будівельника начальника управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталія ШИЛОВА нагородили Почесною відзнакою Сумської міської ради «За майстерність».

Директор ТОВ «Трест Сумжитлобуд» Євген МІГОТІН отримав Почесну грамоту міського голови.

Грамотами міського голови відзначили начальника лабораторії ТОВ «Керамейя» Анну ПУРДИК, машиніста екскаватора ТДВ «Будінмашсервіс» Олександра БАБИЧА, провідного економіста Сумського обласного КП «Фонд інвестування об’єктів соціальної сфери та промисловості» Ірину ТАЛАЛАЙ, майстра виробничого навчання Державного навчального закладу «Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту» Людмилу РУМЯНЦЕВУ, електрозварника ТОВ «Стальмонтаж» Сергія БОЖЕНКА, електромонтажника-налагоджувальника ТОВ «Сумиспецмонтаж» Сергія ГЛУЩЕНКА, керівника виробництва ФОП «Жужа» Андрія КОРОБКОВА, майстра виробничого навчання ДНЗ «Сумське вище училище будівництва та дизайну» Богдана ПРИХОДЬКА.

Всім нагородженим також вручили книги «Ми створювали місто для людей».

Артисти філармонії підготували для будівельників концертну програму.