002.jpg

У Сумах за підтримки міської ради вдруге відбудеться «Sumy Up-Fest» – «Фестиваль унікальних людей».

Фестиваль стартує у п'ятницю, 29 липня, о 15:00, а завершиться у суботу, 30 липня, о 22:00. Відбуватиметься у міському парку ім. Кожедуба. Вхід на всі заходи – вільний.

У рамках фестивалю впродовж двох днів діятиме сім зон. У дитячій на найменших відвідувачів чекають лабіринти, майстер-класи, мильні бульбашки, аквагрим, командні та настільні ігри, куточок художника, спортивна дозволить спробувати себе у флорболі, бамперболі, волейболі, CrossFit, арт-зона запропонує фотовиставки, інсталяції та представить живі статуї, зона майстер-класів дозволить опанувати мистецтво мехенді, декупажу, навчитись виготовляти вироби зі стрічок, спробувати походити на ходулях, поінг, арт-гуртожиток створить гарну атмосферу для зустрічей, Food-court почастує смачним, а насичена шоу-програма, яка відбуватиметься на двох сценах, не дозволить сумувати. Новинка цьогорічного фестивалю – водяна зона з гіркою та басейном.

Організаторами фестивалю є ГО «Час Оновлення» та міський центр дозвілля молоді. Фінансування заходу відбувається частково за рахунок коштів міського бюджету, оскільки відповідний проект потрапив до числа переможців цьогорічного міського конкурсу з визначення програм (проектів, заходів) у сфері роботи з дітьми та молоддю.

«Міська влада зараз активно працює у напрямку підтримки молодіжних ініціатив і спрямувала у поточному році на підтримку проектів громадських організацій 500 тис. грн. – зазначила головний спеціаліст відділу у справах молоді та спорту, секретар конкурсної комісії Софія ДРОЗД. – Свято очікується грандіозне, саме тому, мабуть, цей проект отримав від журі конкурсу найвищі бали».

Гасло фестивалю незмінне: « Цінуй унікальність: свою та інших!» За словами організаторів головна мета проведення «Sumy Up-Fest» – дати можливість сумчанам, насамперед молоді, розкрити свій творчий потенціал.

Детальніше про Фестиваль можна дізнатись у соціальній мережі та на офіційному сайті заходу.