003.jpg

Дітей внутрішньо переміщених осіб або дітей, батьки яких загинули, постраждали, знаходяться чи повернулись із АТО запрошують на другу зміну до наметового «Табору миру».

Відпочинок триватиме з 2 по 15 серпня.

Табір знаходитиметься неподалік с. Могриця Краснопільського району (30 км від обласного центру). Відпочивальники проживатимуть у сучасних туристичних 4-місних наметах, кожен отримає каремат та спальник для сну.

Організацію всіх побутових та дозвіллєвих заходів забезпечує комунальна установа «Центр відпочинку, оздоровлення та туризму», яка з 2008 року щоліта організовує наметовий табір «Сузір’я», інші тематичні табори в Сумській області.

Харчування дітей у таборі буде організовано на базі польової кухні: три прийоми – гаряче харчування – проводитиметься у спеціально облаштованій столовій; полуденик та друга вечеря – фрукти, соки, молочні продукти, печиво – роздаватимуть на таборових місцях.

У таборі постійно знаходитиметься лікар, який має все необхідне для надання першої медичної допомоги, буде чергова машина для невідкладних потреб.

Всі учасники проекту забезпечуватимуться страховкою від нещасного випадку.

«Табір миру» – програма, що має на меті просування культури миру та побудови простору для діалогу та розуміння між молоддю з різних регіонів України, створення атмосфери довіри і відкритої комунікації в поєднанні зі змістовним та цікавим літнім відпочинком.

Невід’ємною складовою роботи табору є тренінгові навчальні сесії та заняття з психологами. Заняття проводитимуть досвічені практичні кризові психологи та молодіжні працівники з досвідом роботи ( в тому числі і на міжнародному рівні).

Охочі мають надсилати копії документів та заповнену анкету (додається) на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Детальну інформацію можна отримати за тел.: (066)0588303 (Оксана МАЛЬЧЕНКО).

Інформація про табір

Анкета