Надрукувати
Перегляди: 245

Ветерани, ветеранки та члени їхніх родин можуть опанувати нову професію в рамках програми з навчання та працевлаштування «Разом».

Прийом заявок вже стартував.

Програма з навчання та працевлаштування «Разом» – це унікальний проєкт, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).

Така ініціатива запроваджена для швидкої адаптації ветеранів до нових цивільних професій та підтримки їхніх близьких і дозволить опанувати нову професію та стати професійними електромонтерами чи електромонтерками з обслуговування підстанцій.

Для участі в програмі не обовʼязково мати профільну освіту, знання у галузі енергетики та досвід роботи. Головне – бажання навчатися та працювати.

Учасникам програми пропонують:

Упродовж трьох тижнів учасники здобуватимуть теоретичні знання у навчальному центрі, потім на тих чекає оплачуване стажування на робочому місці, яке триватиме до вересня.

Заявки на участь у програмі приймаються до 19 квітня включно, результати відбору оголосять до 1 травня, навчання стартує вже у травні.

Детально про програму можна дізнатись за посиланням.