Надрукувати
Перегляди: 560

В. о. міського голови Артем КОБЗАР заслуженими грамотами відзначив кращих фахівців КП «Місьководоканал» з нагоди прийдешнього Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення України.

Аби подякувати комунальникам за їхню роботу, до підприємства також завітали радник в. о. міського голови Віталій ЖИЛЕНКО та голова планово-бюджетної депутатської комісії Вадим АКПЄРОВ.

Найперше представники влади громади одноголосно відзначили те, що роботу сумського водоканалу важко переоцінити, а в умовах війни – тим паче. І така злагодженість дій, відповідальність і сумлінне виконання обов’язків, наголосили вони, досягається завдяки кожному працівнику підприємства.

«Я дякую вам за те, що в такі нелегкі часи одне зі стратегічних підприємств міста функціонує на повну, надаючи якісні послуги з водопостачання та водовідведення мешканцям громади. Це ще раз доводить, що українці – незламні, готові до будь-яких викликів сьогодення. Тримаймо стрій, кожен на своєму місці», – сказав в. о. міського голови Артем Кобзар.

Директор підприємства Анатолій САГАЧ також подякував колективу за підтримку, розуміння і виконання службових обов’язків на найвищому рівні.

«Вже два роки ми працюємо в складних умовах, вирішуємо такі проблемні питання, з якими раніше не стикались. Проте, професіоналізм і стійкість нашого колективу, кожного без винятку працівника, допомагають долати труднощі й далі працювати на благо нашої громади. Дякую кожному, з ким працюю», – наголосив Анатолій Сагач.