001.jpg

Фахівці відділу з охорони праці разом з працівниками КП «Зеленбуд» долучились до тренінгу з імітацією реальних дій на робочому з виконання робіт підвищеної небезпеки при обпилюванню дерев за допомогою автомобільного підіймача.

Захід провели посадові особи Північно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці. Увагу акцентували на здобутті працівниками теоретичних знань і практичних навичок з безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки, запобіганні виникненню нещасних випадків, аварійних ситуацій та використанні заходів безпеки.

Посадовці зазначили, що до складних і небезпечних робіт потрібно залучати лише тих осіб, які мають відповідну підготовку, кваліфікацію та допуски, з урахуванням індивідуальних особливостей кожного працівника.

Наприкінці учасники заходу зазначили, що такі тренінги істотно підвищують рівень навичок учасників у роботі з обладнанням та знижує професійні ризики та забезпечує безпеку й охорону здоров’я у кожному аспекті, пов’язаному з роботою. Також були обговорені виявлені певні недоліки у роботі, які потрібно виправити та удосконалити.