0010.jpg

Відсьогодні, 4 березня, у приміщенні управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» можна оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Для цього необхідно сформувати відповідний пакет документів та принести його за адресою: вул. Британська 21, кабінет № 107.

Діють телефони для консультацій: 70 – 05 – 75; (067)5415706.

Фахівці управління працюють без перерви на обід з понеділка по четвер – з 8:00 до 17:15; у п’ятницю – з 8:00 до 16:00. Субота та неділя – вихідні дні.

Під час оголошення повітряної тривоги обслуговування клієнтів в управлінні «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» призупиняється.

***

Батьки дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, здавши документи на отримання висновку оцінки потреб до Сумського міського центру соціальних служб до 26 лютого, подають заяву про надання статусу до управління «Служба у справах дітей» за адресою: Харківська, 35, а ті громадяни, які здали свої документи про надання висновку оцінки потреб до Сумського міського центру соціальних служб після 26 лютого подають заяву про надання статусу до управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» за адресою: вул. Британська, 21.